Home | Wie zijn we | Wat doen we | Ons product | Onze klanten | Kwaliteit en milieubeleid | Contact
Kwaliteit en milieubeleid

Het kwaliteitsbeleid van Ieperband NV staat voor het voortdurend verbeteren van haar producten en diensten en beschikt hiervoor over een efficiŽnt gecertificeerd kwaliteitmanagement systeem dat voldoet aan de eisen van de Internationale Kwaliteitsstandaard IATF 16949.

Binnen dit kwaliteitmanagement systeem heeft Ieperband NV ook de nodige aandacht voor het leefmilieu. Dit resulteert in een doordacht milieubeleid welk voldoet aan de internationale norm ISO 14001, waarvoor Ieperband NV werd beloond met het internationaal erkend certificaat.


Kwaliteit resulteert in klanttevredenheid

Het succes van Ieperband NV hangt af van de tevredenheid van de klant. Ieperband NV slaagt hierin door hoogwaardige producten en diensten te leveren welke de verwachtingen van de klant overtreffen.


Continu verbeteren & innoveren

Continu verbeteren maakt deel uit van de cultuur binnenin Ieperband NV. Elk lid van de organisatie draagt bij tot het succes van het continue verbeteringsproces. Door de continue uitdaging aan te gaan om opportuniteiten voor verbeteringen en innovatie te realiseren, slaagt Ieperband NV erin om zijn kwaliteitsdoelstellingen te bereiken.


Dit, samen met consequent doorgedreven opleidingprogramma’s resulteert in:

- Competitiviteit en groei.
- Hogere kwaliteit.
- Lagere kost.
- Innovatieve producten.
- Toename van tevreden klanten.
© 2018 IEPERBAND nv